i leith verdsetter vi personvern

sist oppdatert: oktober 2020

1. Introduksjon

Leith Executive Education tilbyr tjenester relatert til profesjonelle nettverk og lederutvikling. 

Leith Executive Education behandler personopplysninger om våre medlemmer, kunder og profesjonelle kontakter. Våre personvernregler gir deg informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og om dine rettigheter. 

Vi behandler personopplysningene dine i henhold til GDPR, samt i samsvar med nasjonal lovgivning der det er relevant. 

Leith Executive Education er etablert i Norge og Danmark. 

2. Databehandler

Den behandlingsansvarlige for personopplysninger vi behandler er Leith Executive Holdings AS, norsk selskapsnr. 923807829 med postadresse Sommerrogata 17, 0255 Oslo, Norge og e-postadresse info@leith.education. 

3. Behandling av personlige data relatert til medlemskap, medlemskapsforespørseler og relatert til kunder

Vi behandler personopplysninger om våre medlemmer og kunder for å oppfylle avtaler om og for administrasjon av medlemskap og tjenester, inkludert fakturering. Kategoriene som behandles er generelt navn, kontaktinformasjon, alder, nåværende og historisk tilknytning til arbeidsgiver / selskap, utdanning, betalingsdetaljer og medlemskap / kjøpshistorie hos oss. Vi behandler også slike datakategorier for å behandle forespørsler om medlemskap. 

I tillegg behandler vi annen informasjon du har gitt oss som er relevant, for eksempel allergier eller for eksempel dine faglige interesser. Vårt juridiske grunnlag for behandling er «Nødvendig for å oppfylle en avtale». 

Vi behandler denne informasjonen så lenge det er nødvendig for oppfyllelse av avtaler, og så langt dette pålegges oss av nasjonal lovgivning eller offisielle krav. 

4. Behandling av personlige data relatert til andre profesjonelle aktører

I tillegg behandler vi personopplysninger som beskrevet under paragraf 3 i forhold til tredjepartsanbefalinger for nye medlemmer. Vår hjemmel er berettiget interesser. 

Vi behandler også kontaktinformasjon angående representanter for tjenesteleverandører og kunder (juridisk grunnlag er kontrakt) og potensielle medlemmer, potensielle tjenesteleverandører og deltakere i våre arrangementer rettet mot næringslivet (juridisk grunnlag er berettiget interesser). Vi behandler data om sistnevnte kategorier for å identifisere potensielle medlemmer og leverandører, og så lenge personene blir ansett som potensielle medlemmer eller potensielle tjenesteleverandører. 

Vi samler inn disse kategoriene av data fra medlemmer, ansatte, forretningskontakter, tjenesteleverandører og fra internett, slik som offentlig tilgjengelige databaser, inkludert LinkedIn. 

Informasjonen består vanligvis av navn, kontaktinformasjon, stilling, virksomhet, ferdigheter, profesjonelle interesser. 

5. Bruk av E-post for markedsføring og kommunikasjonsformål

Vi bruker medlemmene sine e-postadresser og telefonnumre for å gi medlemmene informasjon i henhold til våre forpliktelser i henhold til våre kontrakter med medlemmene. Medlemmer får fravalg etter mottak av nyhetsbrev. 

Vi bruker kontaktinformasjon om personer som har bedt om medlemskap, for å komme i kontakt med dem angående medlemskap. 

Hvis flere personer har registrert seg for vårt nyhetsbrev, lagrer vi og bruker e-postadressen deres til å sende dem nyheter og tilbud til de avregistrerer seg fra våre nyhetsbrev. 

6. eksport av personlige data. databehandlere. tredje land

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter uten samtykke, med mindre gjeldende nasjonal lovgivning, nasjonal personopplysningslovgivning og GDPR, eller en gyldig ordre fra myndighetene eller domstolene tillater eller tvinger oss til å gjøre det. 

For klarhetens skyld understreker vi at vår bruk av databehandlere for å behandle informasjon på våre vegne ikke utgjør eksport av personopplysninger i henhold til GDPR. 

Vi bruker databehandlere til å drive Leith Executive Education. 

Vi bruker europeiske databehandlere eller internasjonale databehandlere med utpekt behandling og lagring innen EU for regnskapstjenester og informasjonstjenester som skytjenester, e-posttjenester og CRM-tjenester. 

I tillegg bruker vi fildelingstjenester og masseposttjenester der data behandles i USA. Vårt juridiske grunnlag for overføring til USA er US Privacy Shield og EUs standardklausuler. 

7. Informasjonssikkerhet

Vi har implementert og vil opprettholde beskyttelsesforanstaltninger for personopplysninger som passer til vår størrelse, virksomhet, type og mengde personopplysninger som behandles av oss. Vi har valgt leverandører (databehandlere) med et godt rykte for informasjonssikkerhet.

8. dine rettigheter

Som person har du forskjellige rettigheter i henhold til personopplysningsforskriften. 

Du har rett til å få tilgang til informasjonen din, og å korrigere eller be om sletting av dine personlige data om deg hos oss. Du har videre rett til å be om begrenset behandling, å innvende mot behandling og be om dataportabilitet. Vi kan be deg om å bekrefte identiteten din eller å gi tilleggsinformasjon. Vi gjør dette for å sikre at vi gir tilgang til riktig person. 

Hvis du har spørsmål angående behandlingen av personopplysninger eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, er du velkommen til å kontakte oss på: info@leith.education 

Vi vil svare på din henvendelse så snart som mulig, og senest innen 30 dager. 

Hvis du mener at vår behandling av personopplysninger er i strid med vår personvernerklæring eller gjeldende forskrifter, kan du, som et alternativ, klage til personvernmyndigheten i ditt land. Kontaktinformasjonen deres finner du her: 

https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en 

9. Cookies og nettside

Vi samler inn informasjon fra enheten din når du besøker nettstedet vårt. 

Vi lagrer loggfiler på webserveren og lagrer detaljer som den besøkendes IP-adresse, nettlesertype, henvisningsside og besøkstid. 

For medlemmer og andre personer som har kontoer på nettstedet vårt, lagrer vi e-postadresse og brukernavn på serveren. 

Vi bruker informasjonskapsler til forskjellige formål. Informasjonskapsler er små filer som er lagret på utstyret ditt, og som nettjenester kan skrive og lese til. 

Vi bruker informasjonskapsler for analyseformål. Vi bruker også informasjonskapsler for å huske besøkendes preferanser når vedkommende kommuniserer med nettstedet vårt eller for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Etter brukerens samtykke bruker vi og tredjeparter som Google, Facebook, LinkedIn og andre også informasjonskapsler for reklameformål. 

Du kan blokkere informasjonskapsler via nettleserinnstillingene dine. Dette kan imidlertid hindre deg i å få tilgang til visse funksjoner på nettstedet. 

10. Endringer i personvernerklæring

Vi vil fra tid til annen oppdatere personvernreglene våre for å gjenspeile forbedringer og endringer i måten vi jobber for å betjene våre medlemmer og kunder. Forbedringer kan endre metodene eller omfanget av behandlingen av personopplysninger. Informasjonen gitt i denne personopplysningserklæringen vil derfor bli oppdatert med jevne mellomrom. Vi vil også oppdatere personvernreglene når nye forskrifter eller administrativ praksis gjør dette nødvendig.